.

.

New
Пръчици за хранене от неръждаема стомана Марка Dognling, за Многократна употреба Метални Пръчки 25 см (9,8 инча) Преносим Комплект Корейски Пръчици за хранене в съдомиялн

Пръчици за хранене от неръждаема стомана Марка Dognling, за Многократна употреба Метални Пръчки 25 см (9,8 инча)

BGN 0.00

Брой продукти
Налично

В този случай, дори ако бутонът за връщане е изключен, все още можете да се свържете с нас за подмяна или пълно връщане на парите.
[Ангажимент по поддръжката] да Предположим, че не сте доволни от продукта.[Размер на изделия] Дължина изделия е 25 см /9.
[Въвеждането на продукта на] Продуктът е произведен от неръждаема стомана, издръжлив, нетоксичное, безвкусное и лесен за почистване. [Спецификация] Материал : Неръждаема стомана Размер : 9. Незаменим инструмент за пикник на открито В ежедневния живот.
[Въвеждането на продукта на] Продуктът е произведен от неръждаема стомана, издръжлив, нетоксичное, безвкусное и лесен за почистване.Размерът е посочен по поръчка 25 см /9.
[Приложими сценарии] може да се използва у дома, в ресторанта и на банкети. Лесно се почистват и се съхраняват, идеално за ежедневна употреба или за подарък. [Описанието] 1.Приложими продукти, като суши, ориз, макарони. Цвят : сребрист. Висококачествени материали, липсата на деформация, здрави и екологично чисти.В този случай, дори ако бутонът за връщане е изключен, все още можете да се свържете с нас за подмяна или пълно връщане на парите.8 инча, което е по-подходящ за възрастни.

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват