.

.

New
n/a Клетка за пръчици за хранене, Държач за щеки за хранене, Монтиране на Домакински Контейнер за пръчици за хранене, Сливная Удебелена и Кухненски прибори (Цвят: B ра?

n/a Клетка за пръчици за хранене, Държач за щеки за хранене, Монтиране на Домакински Контейнер за пръчици за

BGN 235.52

Брой продукти
Налично

Вътрешен държач за щеки за хранене с подвижна дъно за вода лесно и удобно за почистване.Изработени от пластмаса, тази поставка за прибори износостойка и осигурява дълготрайна употреба.Многофункционално съоръжение за съхранение, по-удобен за използване.Идеален за съхраняване и поддържане на наличност кухненски принадлежности и на реда на масата.Широко приложение : Може да се съхранява нож, пръчици за хранене, ножици, лъжица и т.н. Добър помощник за кухня.Вътрешен държач за щеки за хранене с подвижна дъно за вода лесно и удобно за почистване.Изработени от пластмаса, тази поставка за прибори износостойка и осигурява дълготрайна употреба.Многофункционално съоръжение за съхранение, по-удобен за използване.Идеален за съхраняване и поддържане на наличност кухненски принадлежности и на реда на масата.Широко приложение : Може да се съхранява нож, пръчици за хранене, ножици, лъжица и т.н. Добър помощник за кухня.Параметри : Материал : пластмаса Опаковката включва : 1 х стойка за пръчки Забележка : Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 дюймапожалуйста, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви!.

Характеристики на продукта

Material:
plastic
Package Includes:
1 x chopsticks holder
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Ново

Клиентите също го харесват