.

.

New
Калъф за таблет Съвместима с Huawei MediaPad M5 10,8/MediaPad M6 10,8Калъф за таблет Съвместима с детски Противоударными леки ЕВА, устойчиви на спад, Ударопрочными Защитни дръжки, ч?

Калъф за таблет Съвместима с Huawei MediaPad M5 10,8/MediaPad M6 10,8Калъф за таблет Съвместима с детски Противоударными

BGN 28.32

Брой продукти
Налично

Нескользящая дръжката е проектирана така, че да е лесно за хващане и носене на малки дръжки, тя също така е подходяща за възрастни.Лек, здрав, удароустойчив.Удобен калъф с дръжки за носене съвместим с детски, дръжки позволяват много лесно да го носите на малки дръжки. Осигурява допълнителни подплънки, защита от приплъзване и надраскване. Изработен от висококачествена материал от изкуствена кожа, за да се гарантира ви комфортно усещане при задържане. Компактен, лек, уникален стилен дизайн, модерно и комфортно усещане.Гъвкава гума покрива и задния капак, рамка и се простира над екрана.Пратката включва : 1 х Противоударная поставка EVA калъф за маса и Други елементи, които не са включени Осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се калъф.Изработен от нетоксичен дебела тежка рамка от пяна EVA и гумен материал В сравнение с други материали EVA по-лесно почистване и съхранение. Амортизирующий и е удароустойчив, защитен е съвместим с играющими деца.Лесна инсталация и удобна переноска с планшетным калъф, съвместим с детски противоударным EVA1. 100% чисто нов и високо качество.Съвместимост Съвместим с Huawei Media Pad M5 10,8"/Media Pad M6 10,8", амортизирующий и е удароустойчив, защитен е съвместим с играющими деца. Защитавай своя ценен таблет от надраскване, прах, удар.

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват