.

.

New
Дълъг светъл перука, естествен дълги вълнообразни перука, топлоустойчива за ежедневна употреба по време на партита за жени за cosplay на Хелоуин

Дълъг светъл перука, естествен дълги вълнообразни перука, топлоустойчива за ежедневна употреба по време на партита

BGN 26.24

Брой продукти
Налично

Препоръчва се закача отпред, отзад, ляво и дясно.Параметри : Тип на продукта : Парикматериал : высокотемпературное влакна Приложение : Мода перуки за партита, Хелоуин, cosplay, и за ежедневието.Ако използвате односложную заколку, мрежа за коса ще е по-стабилна.Не може просто да се използва в продължение на дълго време, но и да запазите вълнообразни стил на косата, цвят и форма по-дълго време.Функция : 1. Закрепете с фиксирана страна на мрежи за косата отзад от линията на растеж на косата, равномерно намачкайте косата и да ги свържете в задната част на главата малък заколкой.Как да използвате : 1. Перука еластични и могат да отговарят на различна обиколката на главата с помощта на еластична мрежа и лента.Отваряне на мрежата за коса с двете си ръце и носете мрежа за коса от върха на главата до врата.Дишаща сеточка за коса с вътрешна подплата по-удобно в чорап и може ефективно да предотврати деформация.Осъществяване списък : 1 х перука.Хубав светъл цвят и естествен вълнообразни стил го правят по-модерен и подходящ за всекидневна употреба и партита. Не може просто да се използва в продължение на дълго време, но и запазва прическата, цвета и формата на вълнообразни косата за дълго време. Хубав светъл цвят и естествен вълнообразни стил го правят по-модерен и подходящ за ежедневно носене и партита. Поставете мрежата за коса зафиксированной надолу, дръжте с двете си ръце една страна, която не е фиксирана и издърпайте мрежата за коса нагоре, докато всички косата не бъдат покрити.

Характеристики на продукта

Item Type:
Wig
Material:
 High Temperature Fiber
Application:
Fashionable wigs for you to use in in parties, Halloween, cosplay and daily life.
How to use:
1. The hairnet is open at both ends. Open the hairnet with both hands, and put the hairnet from the top of the head to the neck. :
2. Place the locked side of the hairnet facing down, pinch the side that is not locked with both hands, and pull the hairnet upwards until all of your hair is covered.:
3. Adjust the locked side of the hairnet to the back of the hairline, knead the hair evenly, and fix it on the back of the head with a small clip. Don’t put it on top of the head.:
4. It is recommended to fix the front, back, left, and right. If you use a one-word clip, the hair net will be firmer. After finishing the above 4 steps, the hair net is basically completed.:
Package List:
1 x Wig :
Ново

Клиентите също го харесват